Тегленето на печелившите числа е в сряда

Мераклии пробват късмета си в пунктовете, в които се продават билети за "Националната лотария". Причината - джакпотът в играта достигна рекордните 6 милиона лева. 

 

Хората стискат палци сряда, когато ще се теглят печелившите числа, да се окаже първият ден от новия им живот. Един от кандидатите за бърза печалба изчисляваше, че трябва да работи поне 500 години, за да изкара тази сума. 

 

Това е най-големият джакпот в "Националната лотария" до момента и петият по големина в историята на България. Само през 2015 година обаче няколко души спечелиха над 1 милион лева от "Националната лотария". През юни миналата година жена от София спечели 1,2 млн. лева, но вместо да се наслади на наградата, тя избра да подари печелившия талон на дъщеря си. 

 

 

През април 2015 година 29-годишната Ралица Димитрова от Ботевград спечели 1,5 милиона лева и то с лесна формула - любими числа и рождена дата.

 

 

Месец по-рано двама братя-близнаци от село Микрево спечелиха 1 600 000 лева, кола и апартамент от "Националната лотария".