Водещата на „Здравей, България” в откровено интервю с Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”

„Свързвам Великден с баба ми и дядо ми. С аромата на прясно сварени яйца и допира на първото червено, което очертава кръст на челото ми. С уюта на зеленото – тревичките, киселеца, магданоза и зелените джанки, от които съм изяла стотици кила”, разказа водещата на „Здравей, България” Ани Цолова пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”.

„Виктор Николаев,  метафорично казано, е голямата ми любов на екрана”, разкри Ани Цолова. „Мечтаех си да работим заедно. Винаги съм била спокойна с него. Трябваше ни година, докато си урегулираме темпото. Аз съм по-бърза и по-импулсивна, по-емоционална, а той е по-бавен, но и по-ударен. Ние се движим в една посока, мислим по един  и същи начин. Имаме еднакви журналистически принципи, което е много важно”.

„Да бъдеш Ани Цолова означава тревога, напрежение, емоции и постоянно размишление върху случилото се току-що”, разкри с усмивка водещата.

Какво още разказа Ани Цолова за работата и живота си, гледайте във видеото от „Събуди се” и четете на сайта Novanews.bg тук.