Кубрат Пулев даде ексклузивно интервю на Богомил Грозев веднага след мача за европейската титла

„Казах на световния шампион Тайсън Фюри, че сега трябва да бие Кличко, а след това ще видим”, разкри Кубрат Пулев в ексклузивно интервю с Богомил Грозев за Нова след победата му над Дерек Чисора, която му донесе европейската титла по бокс.

Кобрата разкри, че възнамерява следващият му мач да е в България, а от промоутърската фирма Зауерланд също потвърдиха, че има много голяма вероятност това да се случи. Българският шампион разкри, че все още не е обмислял кой ще бъде следващият му съперник и в момента иска да се наслади на победата. Въпреки победата той беше критичен към своето представяне.

„Имаше такъв опасен момент (в девети рунд). Прекалих и със седенето в клинч. Чисора е противник, който обича да пресира, но определено бях добре подготвен психически, тактически и съм няколко нива над него като боксьор. Можех да играя и много по-добре. Предпочетох да не рискувам, защото минаха шест месеца от последния ми мач, а това си оказа влияние”.

Какво още сподели Кобрата пред Богомил Грозев, гледайте във видеото от „Комбина”, а подробности четете на сайта Novanews тук.