Близо 8 милиона лева могат да ощастливят някой късметлия тази сряда

 

Рекорден за България джакпот очаква почитателите на „Националната лотария”. Близо 8 милиона лева могат да ощастливят някой късметлия тази сряда в играта „Големият джакпот”. Огромната сума, вече предизвика еуфория сред любителите на лото игрите.


Само си представете… пускате фиша и вече сте с близо 8 милиона по-богати. Тази мечта може да стане реалност още тази сряда.

Още по темата


„Всеки се надява и дори на по-малки суми се радват”, казва Стефка Костадинова.


Фишовете, продавани от Стефка Костадинова, вече са носили късмет на мнозина в Смолян. Затова всеки в родопския град е в очакване на рекордната печалба. А с мечтата за големия джакпот, идват и големите планове:


„Планове много – жилище, ще намерим как да ги похарчим. Ще си помогна на децата и на внуците.  Да си опитаме късмета. Ако е късмет ще дойде – ако не… Не се надявам на голямата печалба, но може и нещо по-дребно”, казва Стефка Костадинова.


Други - късметът досега ги е заобикалял. Затова не са толкова смели в плановете.


За играчите, без планове, ето няколко идеи – без комисионна. С рекордните близо 8 милиона можем да си купим 757 килчета злато по 100 грама. Новият милионер на България може да се сдобие и с 13 супер луксозни автомобила. Или да стане горд собственик на 33 огромни апартамента в столицата.


„Сега искам пак да си взема и да си попълня един фиш”, казва Стефка Костадинова.


Ще падне ли джакпотът, ще разберем в сряда.