Не пропускайте предаването в събота от 19.30 ч. по NOVA

Йорданка Коева от Ямбол се сдоби с автомобил Citroen Elysee от играта "На крачка от късмета" в предаването Национална лотария тази събота. Още в началото на играта тя разказа, че семейството ѝ се нуждае от нова кола. Късметът ѝ работеше безотказно и за броени минути тя грабна мечтаната печалба благодарение на късметлийските монети с номера 2, 7, 3 и 10. 46-годишната Йорданка Коева е счетоводител по професия. Късметлийският билет, който й осигури участие, е "Супер Лото +".

Сейфовете в Национална лотария изпратиха с утроена печалба от 33 000 лева Наталия Краева от Угърчин. Наталия работи като секретар на Общинския съвет в града. Късметлийката участва в играта "Сейфове" и грабна внушителната печалба благодарение на квитанция от "Лото 6 от 47". Нейната опонентка Полина Димитрова от Силистра, която беше в студиото с благодарение на "Лото +", си тръгна с 2 500 лева.

Петър Вълчев от Бургас спечели 30 000 лева и петдневна почивка за двама в Лондон от "Мега джакпот". "Страхотно се чувствам. По-голям късмет не съм имал", разказа Петър, който беше в студиото благодарение на квитанция от играта "Големият джакпот". Печалбата ще използва за покупката на собствено жилище в Бургас.

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.