Краси Боев показа как се подготвят звездите за шоуто за преобразявания в “Комбина”

“Известните личности често са имитирани и окарикатурявани. Когато другите искат да пеят нашите песни, всичко е наред”, сподели сръбската звезда Лепа Брена при гостуването си в “Като две капки вода” пред камерата на “Комбина”.

По темата

Краси Боев провери какво се случва зад кулисите на шоуто за преобразявания преди лайв и как звездите се подготвят за своите преобразявания.

“Много обичам футбола, но и шоуто също ми е харесва. Винаги съм искал да се изявя на сцената и да пея.  Дори като бях малък, мислех да кандидатствам актьорско майсторство”, разкри Ваня Джаферович, който е първият спортист в шоуто за преобразявания.

“За мен е много трудно да съм жури в “Като две капки вода”, тъй като нямам роля и сценарий. На другите им е трудно да влизат в чужд образ, а на мен ми е трудно, когато не съм в образ. Повечето от участниците ми са колеги и не мога да ги гледам, сякаш съм нещо повече от тях. Опитвам се да им помагам с моето мнение.”, сподели Виктор Калев.

Какво разказаха Михаела Маринова, София Джамджиева и Башар Рахал за участието си в “Като две капки вода” и живота си извън сцената, гледайте във видеото от “Комбина”.

Не пропускайте “Като две капки вода“ този понеделник от 20.00 ч. по NOVA. 

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.