Темите в предаването в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

В сутрешния блок “Здравей, България” в Международния ден на детето по NOVA  малки водещи ще седнат до Ани Цолова и Виктор Николаев, за да обсъждат с тях важните и актуални теми на деня. Те ще споделят със зрителите за какво мечтаят и какво е най-важното нещо, което възрастните могат да направят, за да превърнат света в по-добро място за всички деца. В предаването ще видите още:

Обиди в парламента. Защо опозицията поиска оставката на председателя? На живо - БСП срещу ГЕРБ.

Ще бъдат ли освободени предсрочно “Наглите”?

Истината за най-голямата кражба – КТБ. Има ли я в стенограмата? Гост по темата е Йордан Цонев.

Ядем ли по-некачествена храна в сравнение с другите европейци? Отговаря земеделският министър Румен Порожанов.

Има ли опасни играчки на пазара?  Темата в “На твоя страна” с Георги Георгиев.
 
Какво се случва с децата от домовете след навършване на пълнолетие?

Стартира четвъртото издание на най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп – ПРОМЯНАТА.  Ани Салич, посланик на инициативата, и Юрий Вълковски, директор на фондация Reach for Change България, разказват за конкурса, който търси  нови проекти, които целят осигуряването на по-сигурно и добро бъдеще за децата на България. 

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 1 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.