Утре, 13 юни, стартира втори етап на деветото издание на "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ"

Над три хиляди души посочиха предпочитаните от тях брандове в първи етап в потребителската класация "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ". Стартът на първия етап на инициативата беше на 31 май и продължи до 9 юни. В него потребителите посочваха предпочитаната от тях марка от предварително селектираните 39 категории. Този кръг отличи Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли, съобразно потребителския вот.

В категория "Уеб медии и сайтове" две от номинациите са за Vbox7.com и АБВ поща, част от Нова Броудкастинг Груп. В категория "Телевизия" са номинирани: NOVA, DIEMA FAMILY и KINO NOVA, а радио NOVA NEWS се намира сред 6-те най-предпочитани радиостанции у нас. 

"ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Класацията се провежда за девета поредна година.

Вторият от общо три етапа на инициnoативата стартира утре, 13 юни и ще продължи до 20 юни. В подбраните 39 категории всеки участник има възможност да определи коя е неговата любима марка. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, е броят на подадените гласове. 

Може да подкрепите всички номинации на Нова Броудкастинг Груп он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu