Печалбите в билет “Околосветско пътешествие“ са за колосалните 52 500 000 лева

Късметлии ще имат шанс да посетят мечтани дестинации само за 5 лева с новия билет “Околосветско пътешествие“ на Национална лотария. С ексклузивното попълнение те могат да се насладят на вълнуващи екскурзии в едни от най-величествените градове в света - Ню Йорк, Дубай и Лондон, или пък да станат милионери.

Освен 150 незабравими пътешествия билет “Околосветско пътешествие“ е събрал цели 5 печалби по 1 милион лева, 10 по 250 000 лева и още страхотни суми. Той се отличава с три атрактивни визии и изобразява едни от най-емблематичните забележителности в Ню Йорк, Дубай и Лондон, които в разгара на лятото очакват първите късметлии в Национална лотария.

Благодарение на новия билет те могат да посетят мечтаната дестинация за милиони хора по света - Ню Йорк и да разгледат символите на Америка - Статуята на свободата, едни от най-величествените небостъргачи, Бруклинския мост и други.

Билет “Околосветско пътешествие“ може да доближи щастливците и до величието на Лондон с емблематичните забележителности - Биг Бен, Бъкингамския дворец, Тауър Бридж, Колелото, или пък да ги пренесе в перлата на Персийския залив – Дубай.  Там могат да се насладят на пеещите фонтани, един от най-луксозните хотели в света и неповторимата атмосфера на космополитния  град.

Печалбите в билет “Околосветско пътешествие“ са за колосалните 52 500 000 лева. С щедрото попълнение може да бъде спечелена повече от една печалба.