Този понеделник ще станат ясни първите предизвикателства за участниците в уеб риалитито

Участниците в първото онлайн денс риалити у нас – Dance Arena, се включиха в осмото издание на летния градски фестивал “София диша“. Танцьорите направиха демонстрация по фристайл танци в спортната зона на фестивала, а след това всеки посетител можеше да се включи и да потанцува с професионалните танцьори от Dance Arena.За изпълнителите от Dance Arena това беше като генерална репетиция за предстоящите танцови изпълнения, които ги очакват в шоуто.

Още този понеделник във Vbox7.com ще стане ясно каква ще е първата танцова задача, за която двата отбора ще трябва да се подготвят. Танцьорите ще се състезават помежду си в рамките на четири седмици, като всяка седмица ще получават различна танцова задача. Предизвикателството пред двата отбора ще бъде разучването на нови стилове за особено кратко време. В същото време те ще трябва да заложат на оригиналност и стил, за да могат да победят своите противници на сцената. Как ще се справят и какви предизвикателства им предстоят – ще разберем през следващите седмици.

Dance Arena e първото по рода си онлайн танцово риалити у нас от създателите на уеб сериалите “Не така, брат!“, “Апартамент 404“ и “Следвай ме“ – продуцентите 7Talents.

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък първо във Vbox7.com. Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.