Интересни теми и събеседници в предаването тази събота от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA

И този уикенд предаването "Събуди се" с водещи Мира Иванова и Лора Крумова представя интересни гости и най-актуалните теми от седмицата.

В събота за пръв път в ефира на NOVA очаквайте водещия на Hell’s Kitchen България шеф Виктор Ангелов. Той е първият българин chef на петзвезден хотел и трикратен притежател на титлата "Ресторант на годината". В гилдията е познат като "абсолютен педант в кухнята", а собствените си кулинарни шедьоври нарича просто "вкусно похапване". Българската версия на световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира в ефира на NOVA през пролетта на 2018 г. Репортерът на NOVA Христиания Червенкова провери лично ад или рай е кухнята на шеф Ангелов.

Защо в България дишаме мръсен въздух? И къде в страната ни положението може да се окаже опасно за нашето здраве - отговорите на тези въпроси очаквайте в "Събуди се" в събота. По темата ще се включат и кореспондентите на NOVA от Атина и Париж като представят опита на европейските столици с проблема, който засяга цяла Европа.

Изпълнителят на песента феномен "Шушана" Наско Ментата ще бъде гост на Мира Иванова в събота.

Ива Софиянска – Божкова представя в поредицата си "Говори с Ива" актьора Веселин Плачков, който официално обяви връзката си с певицата Марияна Попова. За образа на Левски, в който се превъплъти и за другите му роли в живота и на сцената - тази събота в "Събуди се".

В неделя в студиото при Лора Крумова застава заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов - след скандалите в парламента и потвърдения мораториум за лекарствата на онкоболни. За решенията на политиците, които решават съдбите на гражданите и има ли раздор в коалицията между ГЕРБ и Обединени патриоти заради втория лифт на Банско.

Актрисата и лице на NOVA Алекс Сърчаджиева също ще бъде гост в предаването. С Лора Крумова тя ще сподели каква е равносметката ѝ за една успешна година на сцената и в телевизионния ефир.

Пред Мариян Станков – Мон Дьо застава певецът Стенли. За един живот на показ и това, което пази сам за себе си – изповед за любов, наркотици и рокендрол.

В късите си разкази Мария Йотова разказва историята на една преследвачка на милионери, но не за съпрузи, а за интервю.

Предколедно в студиото очаквайте и Мистерията на българските гласове.

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя с водещи Мира Иванова с Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.