Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Лидия Георгиева от град Елин Пелин, Георги Панов от град Кюстендил и Олег Петров от град Радомир премериха късмета си за впечатляващия автомобил Renault Clio в предаването на Национална лотария на 16 декември по NOVA. Преди съревнованието в играта “На крачка от късмета“ да започне, Захари Бахаров подари на участниците по една уникална сребърна пара, която да им носи щастие и късмет.

Преднина в играта имаше Олег, който първи се придвижи до третото поле на пътеката и беше на крачка от автомобила. Късметът на Лидия обаче надделя и тя успя да спечели прекрасната кола. Вълнуващите емоции в предаването ѝ осигури билет “Златната 7“. Лидия е на 35 години. Работи във фирма за дограма и щори. Играе, защото й е забавно и заради печалбите. Купува си билети почти всеки ден. Любимият й е “Кеш Кръстословици“. 

Късметлиите Виолета Димитрова от София и Христо Апостолов от Свиленград бяха щедро финансирани от сейфовете на Национална лотария. Виолета, която работи като застраховател, се забавлява и печели в предаването благодарение на билет “Кеш х 50“. За Христо, който е граничен полицай, късметлийски бе “Кеш х 20“. Преди да започнат с трупането на печалби, Захари Бахаров ги зарадва с празничната сребърна пара на Национална лотария, която да им носи щастие и късмет.  

Виолета спечели обща печалба от 23 000 лева, като отвори само един сейф със символ “Х“. Христо си натрупа сумата от 14 000 лева, но попадна на другите два сейфа с червения символ. Вторият раздели печалбата му наполовина и го изпрати от шоуто със 7000 лева. Победителката Виолета получи възможността да утрои печалбата си. Тя започна със сейф, в който беше първият “Х“. Участничката рискува и отвори утрояване. Третият ѝ избор за съжаление отново беше “Х“ и Виолета си тръгна с 11 500 лева.  Късметлийката сподели, че е имала предчувствиe, че един ден ще участва в предаването. Любимият й билет е “Златните пирамиди“. Мечтае за собствено жилище и екскурзия до Дубай със семейството си. 

Победител в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ стана късметлийката Емилия Георгиева от град Пловдив. Тя изтегли най-голямото число в предварителната игра 37 и завъртя “Колелото на късмета“, с което определи, че ще играе за 100 000 лева. Емилия е на 45 години. Работи като ОТК в шивашка фирма. Тя сподели, че със сумата, която спечели от играта, ще помогне на 24-годишната си дъщеря. 

Емилия даде цели шест верни предположения на сферите, които и донесоха разкошна печалба от 40 000 лева. След страхотната игра последва и първата грешка. Въпреки че беше съвсем близо до джакпота в нейната игра, Емилия предпочете да не рискува спечелената сума до момента и си тръгна с 40 000 лева. 

Вие може да сте следващият късметлия в игрите. Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.