Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В продължение на повече от една седмица четири отбора играха на принципа „всеки срещу всеки“. Сумисти, Актьори, Танцьори и Волейболистки забавляваха зрителите в първите в историята на предаването професионални битки – "НеСемейни войни".

В последния епизод се срещнаха Актьори и Волейболистки. Победата спечелиха Актьорите с резултат 573:63 точки. В "Бързи пари" те събраха още 222 точки и завършиха предаването с общ резултат от 795 точки, но това бе недостатъчно,за да спечелят голямата награда.

В крайна сметка победител в турнира стана отборът на Волейболистките, които с общо 1545 точки си тръгнаха с 10 000 лв по-богати. Втори останаха Актьорите с 1350 точки, трети Танцьорите с 1086, а четвърти Сумистите с 902 точки.

"НеСемейни войни" продължават, a предстоящите епизоди ще бъдат още по-интересни. В тях "Звездни отбори" ще опитат да спечелят срещу най-добрите семейства от последните сезони на "Семейни войни".

Първи, с хъс за победа, ще влезнат в студиото звездните шеф готвачи – Шеф Манчев, Шеф Шишков, неповторимият Ути Бъчваров и Лора и Стоян от "Бон Апети", а срещу тях ще се борят да доказват шампионската си титла – семейство Кискинови от Бургас, водено от култовия Кискин, подпомаган от неговите две дъщери и две племенници.

Кой ще победи – гледайте "Семейни войни", тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.