Лекарите й открили злокачественото образувание след 14 месеца

45-годишната Катя Спасова се нуждае от помощ, за да запази живота си. Преди 14 месеца й откриват тумор в мозъка, който започнал да расте. Злокачественото образувание не може да бъде отстранено изцяло, защото се намира в зона с много и важни центрове.

„Това от своя страна прави нещата много сложни и за мен - без добро решение. Досега не отивах на операция, защото 30% е вероятността след операцията да не мога да движа дясната половина на тялото си, да не мога да говоря, и да съм що годе нормална –каквото и да значи това, на мен не ми звучи добре, но вече се чувствам много зле”, пише Катя Спасова в профила си във Facebook.

„Не очаквам да се върна никога на работа, защото освен всичко като повреди, няма да има и много време, вече съм пенсионер – 320 лв. е пенсията ми, няма да смятам колко струват лекарствата, които в момент пия...”, добавя тя.

Катя Спасова уточнява, че доходите в семейството не стигат – „имам две деца вече, на 13 и на 15 год., които трябва да бъдат изучени и да оцелеят до края на средното си образование, пък натам да са живи и здрави ще му мислят, ще работят и т.н. Имам и заем 10 000 лв.”

За операцията в началото ще й трябват между 4000 - 7 000 лв.

„Надявам се сумата с която ще ни помогнете да не наруши начина ви на живот съществено, но същата тази сума ще промени нашия живот много съществено, животоспасяващо! Благодаря на всички от сърце!”, пише Катя.

Ако имате възможност да помогнете, сметката е:

Централна кооперативна банка АД / клон Централен, София, ул. „Гургулят” 18

IBAN  BG92 CECB 9790 10D5 9944 00

BIC CECBBGSF

KATЯ  МИТКОВА  СПАСОВА

Ако някой иска допълнителна информация за ЯМР, епикризи, може да пише на e-mail- а на Катя: katspasova@abv.bg