Според министър Павлова, червените атакуват постиженията на кабинета

Политическите теми от нашата страна. Нови критики на опозицията към управляващите.

Министър Радев представи достиженията в областта на вътрешните работи

Този път повод е приключилото вече европредседателство. Според лидерът на БСП Корнелия Нинова всичко случило се било по-скоро партийно мероприятие на ГЕРБ.  Организацията пък била добра, но със слабо съдържание.  Според Нинова правителството не е успяло да осигури институционално единство по време на председателството. Така парламентът, президентът, съдебната власт и неправителственият сектор останали изолирани, смятат от БСП.

„Основахме се на най-важния документ - решението на НС, с което се прие програмата за председателството. Трите думи на председателството бяха трите К - консесус, кохезия и... Нашата оценка е: добра организация, със слабо съдържание. Красива, но празна  опаковка, вместо лидерство и водачество на Европа, еднопартийно занимание-По-разделена Европа никога не е имало”, заяви Нинова.

РАВНОСМЕТКА ЗА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО: Похвали от едни, критики от други (ОБЗОР)

Министър Лиляна Павлова защити политиката на правителството по време на българското европредседателство. Според нея БСП отново използва старата си тактика да атакува постиженията на кабинета. Именно лидерството беше в основата на успеха, казва министър Павлова. Тя обяснява атаките на червеното  ръководство с тяхното желание да създават впечатление на активна опозиция.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.