Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

“НеСемейни войни“ продължават и днес с битка между най-добрите семейства от последните години срещу “Звездни отбори“. Първи в снощния епизод играха звездните шеф-готвачи на България – шеф Манчев, шеф Шишков, неповторимият Ути Бъчваров и Лора и Стоян от “Бон Апети“, а срещу тях се изправиха веселяците от семейство Кискинови от Бургас. Те бяха водени от запомнящия се Кискин, подпомаган от своите две дъщери и две племенници.

След оспорвана битка победител стана отборът на готвачите с 355:136 точки. В “Бързи пари“ те събраха 207 точки и спечелиха 6000 лева.

Тази вечер “звездните“ готвачи ще се опитат да “сготвят“ нова победа срещу още едно от най-добрите семейства в предаването – петкратни шампиони в играта. Това е семейство Стоицеви. Двамата братя Ивчо и Влади, техните жени Бистра и Жени и дъщерята на Бистра и Влади – Браточката, отново се изправят на бутона. Този път, те ще имат трудната задача да победят “врели и кипели“ играчи в кухнята.

Дали семейството ще покаже повече умения или готвачите ще покажат, че са силни не само в кухнята, ще си припомним отново в “Семейни войни“ тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.