Намерено е в безсъзнание от родителите си

Момченце на две годинки и половина е починало, след като е било заключено в автомобил. Това съобщиха от болницата в Сливен.

Тригодишно дете, заключено в кола, почина

Детето е починало няколко часа, след като е прието в болницата. Трагедията се е разиграла в село Желю войвода в неделя следобед, когато температурата в района е надхвърляла 30 градуса.

Момченцето е прекарало в колата няколко часа и е било открито в безсъзнание от родителите си.

Дете на 1 годинка почина след побой

Директорът на Сливенската болница каза за NOVA, че около 16.30 ч. в неделя детето е постъпило в безпомощно състояние, в кома и с гърчове. Лекарите са направили всичко възможно, за да го спасят, но не успели. 

Майка остави бебето си в кола цял ден, то почина

Детето е било оставено на баба си и дядо си. Докато те разберат, че го няма, то е влязло в колата на родителите си и минава фатално много време, преди да го намерят.

По думите на кмета на селото, родителите са работливи хора, често излизат на гурбет. Имат още три деца и се грижат добре за тях.

По случая е образувано досъдебно производство. Очаква се с доклад по случая да излезе и местната дирекция за закрила на детето – досега при тях не са постъпвали сигнали за проблеми в почерненото семейство. За установяване на точната причина за смъртта е направена аутопсия. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.