Темите и гостите в предаването в сряда от 9.30 ч. по NOVA

Тайно италианско общество допусна “На кафе“ в своя свят. За първи път в българския ефир тази сряда зрителите ще видят уникалната история на Даманхур – затворено общество със собствена религия, валута и правителство, създадено с цел самоусъвършенстването на човека. Даманхур е официално признато от италианските власти, а ООН връчва награда на основателя му за това, че е създал пример за устойчиво общество.

Ася Енева влиза в храма на Даманхур, построен 5 нива под земята, както и в домовете на хората от общността, които са оставили официалните си имена и са приели такива на животни и растения. Защо? Ще видите само в “На кафе“ в два поредни епизода в сряда и четвъртък.

В предаването очаквайте и новини от личния и професионалния живот на Ивет Лалова. “Той хвана ръката ми през една тълпа и повече не я е пусна“, е признанието, което Ивет прави за съпруга си – италианският спортист Симоне Колио. За плановете им да имат дете ще научите повече тази сряда в “На кафе“.

На 60 и във вихъра си – гост на Гала ще бъде Нели Рангелова. Малко след юбилея си и преди големия концерт в Зала 1 на НДК, певицата ще разкаже за приятелството си с Георги Христов, Камен Воденичаров и Влади Въргала, както и за най-важните моменти в живота.

Гледайте “На кафе“ тази сряда от 9.30 до обедната емисия на Новините на NOVA.