Гледайте комедията “Мистър Бийн” в 13.00 ч. и приключенския екшън “Кралят на Скорпионите: Походът на силата” от 14.50 ч.

Опасни, но и забавни приключения предстоят с филмите днес следобед по NOVA. Премеждията в ефира започват в 13.00 ч. с комедията “Мистър Бийн” - кино дебюта на популярния британски комедиен герой, в чиято роля се въплъщава Роуън Аткинсън. Мистър Бийн е в Америка, готов за нови безумни и забавни приключения. За да се отърват от него в Англия, го изпращат в Калифорния да представя картината "Майката на Уистлър”, въпреки че не знае нищо за рисуването. 

Кино маратонът продължава в 14.50 ч. с приключенския екшън “Кралят на Скорпионите: Походът на силата”. В четвъртата част на известната филмова поредица в главната роля отново влиза Виктор Уебстър, а сюжетът проследява събитията веднага след гибелта на краля на Норвания. Легендарният крал на скорпионите Матеяс е обвинен за смъртта му и трябва да се изправи пред цяла армия от воини. Матеяс (Виктор Уебстър) и съюзниците му са единствената пречка пред злия наследник на трона.

Не пропускайте развръзките в комедията “Мистър Бийн” в 13.00 ч. и приключенския екшън “Кралят на Скорпионите: Походът на силата” от 14.50 ч. днес по NOVA.

Редактор: