Синоптичката опроверга слуховете, че е родила доста по-рано

Чаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак сега разкри подробности около бременността си, както и сподели какво име е избрала за своята дъщеря, съобщи Edna.Bg.

Никол беше до последно на екран, прикриваше коремчето си с по-широки дрехи и така и не коментира слуховете, че чака дете. През уикенда красавицата реши да открехне малко завесите над личния си живот и отговори на въпроси на свои фенове в Instagram. Тя сподели, че дъщеря ѝ се казва Теа и разкри, че майчинството ѝ харесва, но е голямо предизвикателство.

Красивото лице на NOVA Никол Станкулова стана майка

Синоптичката опроверга слуховете, че е родила доста по-рано и сподели, че е родила дъщеря си в края на девети месец.

СНИМКИ НА НИКОЛ ВИЖТЕ ТУК

Тя разказа още, че е качила само 11 килограма по време на бременността и ги е свалила 5 дни след раждането, без дори да разбере как. Щастливата мама сподели, че в момента тежи 55 кг, но не спазва никакви диети и режими и дори не спортува от години, защото трудно намира желания и мотивация за такива неща.

Никол Станкулова и Герасим Георгиев-Геро в "Аз обичам България"

"Нямам никакъв режим на хранене, за съжаление, ям хаотично и каквото срещна по пътя. В момента спя някъде по 3-4 часа на денонощие", казва Никол.

Тя разкри още, че има човек до себе си и планират да имат поне две деца. В момента и майка ѝ помага в отглеждането на бебето, тъй като тя е решена да се върне на работа съвсем скоро.

Информация: Edna.Bg

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.