Певицата подготвя нов спектакъл

В навечерието на Коледните празници певицата Николина Чакърдъкова подготвя спектакъл, който ще се състои на 1 февруари в зала 1 на НДК.

„За мен годината беше прекрасна. Хубавите неща преобладаваха. Имаше обаче и тъга. Загубих свекървата ми. Тя беше духът на дома ни. За сметка на това ми се роди прекрасна внучка. Дъщеря ми се омъжи и чакаме още едно внуче”, каза Николина. Тя сподели още, че иска нейните внуци да се гордеят с баба си.

„Притеснявам се преди всеки концерт. С публиката сме едно. Искам аз да пея и те да пеят. Аз да танцувам и те да танцуват с мен”, сподели народната певица. Тя разказа, че си тръгва винаги последна след концертите й.

Николина Чакърдъкова: Хората са кахърни и мен ме боли от това

„Когато гледах за първи път попфолк се запитах как красива жена изрича тези думи. Не можех да възприема визията, която имаха. Просто си казах аз това не мога да го пея. Затова пея български фолклор”, смята Чакърдъкова.

Певицата сподели още, че е много благодарна на Господ за всичко. „Радвам се, че живея. Обичам живота. Винаги му казвам да ми даде още вяра, надежда и любов”, сподели тя.

Цялото интервю с певицата гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.