Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 10 януари ще се включи на живо от Брюксел, където се провежда протест на българските превозвачи под прозорците на евроинституците. Водещите Аделина Радева и Виктор Николаев пък ще потърсят отговор на въпроса “Пред фалит ли са фирмите за международни превози?”.  Министърът на транспорта Росен Желязков пред NOVA. В  предаването ще видите още:

За сделката с изтребителите, съдбата на малките бензиностации и стабилността на управлението – говори Веселин Марешки.

Дете почина след нелеп инцидент. Близките му обвиняват медиците. Каква е истината?

След агресията във Войводиново: багери разрушават опасни постройки. На живо от акцията.

Поискана оставка. Каква ще е съдбата на пътната агенция след  като председателят й беше освободен?

На тъмно: Защо жители на Нови Искър посрещнаха новата година без ток  и кой ще възстанови изгорелите им електроуреди?

Как ще започне домакинството на Пловдив като европейска столица на културата?

Разлики в пъти в таксите за разговорните устройства в асансьорите при различните потребители. Спекулират ли поддържащите фирми с цените на задължителната услуга? И безопасни ли са асансьорите у нас? Проверка в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

“Фантомът на операта” на българска сцена. Шедьовърът на Андрю Лойд Уебър представя победителката от X Factor Християна Лоизу.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в четвъртък, 10 януари, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.