Румънският финансов министър и лидерът на “ВОЛЯ“ Веселин Марешки гостуват в уикенд формата на NOVA

В ексклузивен разговор за “Събуди се“ говори най-близкият човек на Рафаел Надал. За живота, изпитанията и емоциите на корта споделя Тони Надал в откровен разговор с Ива Софиянска-Божкова. Чичото на тенис звездата е в България като посланик на тенис турнира в Sofia Open, който зрителите ще могат да гледат по каналите от пакетa DIEMA XTRA през февруари.

Миролюба Бенатова представя: Влюбени в алкохола. За алкохола като патерица, упойка, любов и смърт. В събота в “Събуди се“ - истински истории от сбирките на анонимни алкохолици в София. Има ли път назад?

В познатото време Галя Щърбева разказва историята на един икономист и неговият избор да бъде планински водач. В рубриката “Да хванеш гората“ ще видим колко трудно се взима решението да продадеш апартамента си, за да инвестираш в изграждането на къмпинг в родното си село.

След мащабната акция у нас, при която бяха задържани чужди граждани, превеждали пари на терористи, в студиото в събота гостуват преводачът Мажд Алгафари и експертът по международна сигурност Димитър Гърдев.

Политически игри и скандали – по горещите теми от седмицата с водещата Мира Иванова говори лидерът на “ВОЛЯ“ Веселин Марешки.

В последния месец се чуха много критики към съседна Румъния, включително, че правителството е корумпирано и предстоят тежки шест месеца. В специален разговор с водещата Мартина Ганчева, на упреците отговори румънският министър на финансите Еуджен Теодорович. 

В неделното утро зрителите ще бъдат в приятната компания на Поли Генова на прага на най-красивият период в живота й. Макар че броени седмици я делят от срещата с първородното й дете, тя не спира да създава песни.

Стъпки в пясъка на времето. Следва срещата на Мариян Станков-Мон Дьо с Яна Титова. Нейната звезда изгря преди 10 години в представление на Крикор Азарян. Последваха четири филма, щат в Народния театър, куп награди сред които на Филмовата академия и "Аскеер". Но само две години след това Яна се отказва от всичко и заминава за Лондон с любовта на живота си  - актьорът Александър Алексиев. Днес Яна отново живее със семейството си в България. Режисира филми, пише сценарии и за разлика от много свои колеги не мечтае за ярките прожектори и големите сцени.

Разговор за щастието по пътя и седемте стъпки към върха. Олимпийската шампионка Йорданка Благоева гостува в “Събуди се“ дни след премиерата на биографичната си книга.

Непознатият човек, който възпитава децата ни. В “Къси разкази“ Мария Йотова ни среща с най-популярния влогър в България. С над 400 000 последователи в YouTube канала си, Слави Панайотов се е превърнал в основен източник на информация за подрастващите у нас. Мъжът, популярен в мрежата като Слави от The Clashers, е новата сензация сред децата. Голяма част от тях дори го приемат за втори баща и ежедневно споделят личните си проблеми с него.

Краси Боев ще запознае зрителите с една опасна жена. Албена Ситнилска е многократен световен шампион в таекуондото и кикбокса. Красавицата е без конкуренция дори и след като ражда дъщеря си, а сега й предстои ново голямо предизвикателство.

Гледайте “Събуди се“ в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.