Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

„Здравей, България" на 4 април търси отговор на въпроса „Нов палеж на склад на голяма верига за търговия с алкохол и цигари в София. Кой стои зад него?”. Гледайте на живо. В предаването ще видите още:

10 години след отвличането на Киро Киров  - синът му Иван пита: Защо не са осъдени всички задържани от групата на „Наглите” и защо лицата им остават скрити?

Кои са причините, довели до падането на самолета с българско семейство в Северна Македония?

Колко са задлъжнели българите? И за какво най-често теглят заеми?

Щети за хиляди заради дупките по пътищата. Колко струва ремонтът на автомобила, ако попаднем в яма? И как да покрием разходите при инцидент, причинен от лош път? Проверка в „На твоя страна” с Георги Георгиев.

Как кметът на родопското село Смилян реши да се качи на валяка и сам да запълва дупките по улиците?

Трябва ли да бъдат спирани детските надбавки при повече от 5 неизвинени отсъствия в училище. И насочено ли е това решение срещу ромската общност?

40 години от полета на първия български космонавт – говори Георги Иванов.

И още - среща с един астроном от Шумен, който вдъхва нов живот на старите велосипеди.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в четвъртък, 4 април, от 6.20 ч. по NOVA. Подробности четете на сайта Nova.bg. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.