Грант Амато не признал за тройното убийство на баща му, майка му и брат му по време на разпита

Мъж беше обвинен, че е убил цялото си семейство, откраднал 200 хил. долара от тях и пратил парите на българка. Запознал се с нея в еротичен сайт с камери на живо. Американската прокуратура предостави на NOVA записи от полицейски разпити и други документи, които разказват историята на една жестока семейна драма.

“Аз си говоря с това момиче онлайн. Малко е срамно... тя е модел в сайт с камери. Тя живее в България”, споделя Грант Амато.

От нови документи и часове със записи, които прокуратурата във Флорида изпрати до NOVA, става ясно, че това момиче се казва Силвия и е работила в порно сайт, където модели пред камери изпълняват желанията на тези, които плащат.

По думите му похарчил близо 200 хиляди долара. Парите били негови, на брат му и на баща му. Те обаче не знаели за какво са парите. А когато разбрали, го изпратили в клиника за секс и онлайн зависимости, а след това му забранили да общува със Силвия.

Американец изби семейството си заради пари

В писмо до приятели от порно сайта, Амато пише: “Не мога да живея нормално без нея. Никога няма да я преживея.”

Така Амато продължил да общува тайно с българката. Това предизвикало скандал с баща му, който според прокуратурата завършил с тройното убийство.

За 4 часа разпит обаче Грант Амато не признал за убийствата.

Американец изби семейството си, обра ги и преведе парите на жена в България (ВИДЕО+СНИМКИ)

На 25 януари властите откриват телата на баща му, майка му и брат му в дома им в Чулуота, Флорида, недалеч от Орландо. Грант Амато е разпитан на следващия ден, но не признава, дори когато при него влиза другият му брат Джейсън.

„Трудно ми е да си представя, че може да стигнеш до тази точка, но кого друг мога да виня? Как ще открием кой е извършил това”, казва Джейсън на Грант.

Прокуратурата приема за косвено самопризнание факта, че Грант не отрича пред брат си да е извършител на тройното убийство. Защитата обаче казва, че няма никакви физически доказателства, които да свързват Грант с тройното убийство.

“Това не е някаква драма. Това е най-голямата трагедия в моя живот и аз съм погрешно обвинен”, пише в имейл до репортер от местна медия през март Амато. Имейлът също ни беше предоставен от прокуратурата.

А в съда Джейсън казва на брат си: “Ще се моля за теб, братко. Защото вече не мога да се моля за мама, татко и Коди”.

Репортер: Ясен Дараков

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.