Ивомира Пехливанова е на червения килим на премиерата на сериала, за да ни разкаже какво предстои да видим тази вечер в ефира на NOVA

Феновете на хитовия медицински сериал ще могат да гледат първи епизод на ексклузивна премиера на голям екран. За нея дойдоха и част от звездите на продукцията.

Алек Алексиев - минути преди премиерата на „Откраднат живот: Кръвни връзки“

„Новият сезон носи името „Кръвни връзки“ неслучайно. Нарича се така, защото не само на операционната маса, но и във взаимоотношенията между хората, както ще се окаже, кръвта ни управлява. Много от решенията, които са съдбоносни, които ще вземат героите в този сезон ще бъдат продиктувани именно от силата на кръвта. Ще покажем на зрителите едно заболяване, което съвсем наскоро беше описано в есе от съпругата на Робин Уилямс, в което тя твърди, че той не се е самоубил, а е починал заради заболяване, наречено деменция с телца на Леви. Един от обичаните и главни герои в сериала ще се разболее от тази болест“, разкрива Христина Апостолова, главен сценарист на „Откраднат живот“.

Евтим Милошев: Кръвта ни управлява

„Моят герой, професор Цонев преживява доста неприятни неща в предходните сезони, но стъпи на крака и благодарение на силата на любовта ще се завърне там, където трябва да бъде. В неговия случай определено любовта лекува. Както казах на финала на предния сезон, накрая винаги остават вярата, надеждата и любовта", раказа Владимир Цонев

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.