Това заяви кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова в студиото на "Събуди се"

"Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове. Факт е, че София се промени през последните години. Убедена съм, че хората искат това да се случва още по-бързо. Разбира се, съм си извадила поука и от пропуските, за да мога да предложа решение на проблемите". Това заяви кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова в студиото на "Събуди се".

Фандъкова и Манолова в предизборен дебат по NOVA (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Качествена е промяната, която сме заложили за града със строителството на метрото. То променя града и дава ново качество на живот, не само защото е най-удобният транспорт, а защото е най-екологичният и променя цялата среда. Качествена е и промяната, която ще донесе довеждащият транспорт. Качествена е и промяната, която заложихме и за развитието на едно от най-тежките общински дружества – „Топлофикация”-София. С промяна в закона ще може да се купува газ на по-ниски цени, на по-добри условия, което да доведе до намаляване на цените", каза още тя. 

„Заложили сме в програмата и промени за новите детски градини и детските площадки, както и по отношение на чистотата на въздуха”, допълни Фандъкова.

Йорданка Фандъкова откри предизборната си кампания

Запитана от кого ще търси подкрепа, ако се стигне до евентуален балотаж на изборите за кмет на София, тя отговори: „Разбира се, ще търся подкрепа от всички граждани, които искат промяната в града да продължи".

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.