Не се съмняваме, че предстоящите празници ще донесат много пътувания

Зимата чука на вратата и коледните чудеса вече са на една ръка разстояние. Сред тях те очаква и специална изненада от Кеш Кредит – страхотната възможност да грабнеш чисто нова кола.

Не се съмняваме, че предстоящите празници ще донесат много пътувания, а какво по-хубаво от това те да бъдат с чисто нов автомобил? С помощта на скреч карта от Кеш Кредит можеш да си спечелиш участие в томбола за Toyota Aygo или подарък целия кредит. Единственото условие е да кандидатстваш в офисите на компанията в цялата страна или онлайн на www.cashchredit.bg в периода от 11 ноември до 11 януари.

Благодарение на светкавично одобрение до 6 минути, имаш възможността да бъдеш герой вкъщи, като спечелиш награда от Кеш Кредит! За теб спокойните празници, а от тях – бързината и изненадите. Звучи прекалено хубаво, нали? Е, факт е, защото празниците посрещаме заедно, но за първи път с такъв подарък.

Бъди сред първите, възползвали се от уникалната празнична оферта на Кеш Кредит! Разбери повече на уебсайта на компанията или в офисите им в цялата страна.