Мари Константин и Симона, по-известни като Радина и Изи от тийн сериала с близо 2 милиона последователи, гостуваха в студиото на „Събуди се“

Повод за поканата в студиото на „Събуди се“ е една снимка, която Мари качва в интернет и разбунва духовете, озадачавайки много хора. Тя по-скоро показва недостатък, а обикновено хората качват в интернет най-доброто от себе си или поне това, което искаме да бъдем. Кадърът събира 12 хиляди харесвания, а под нея има много коментари, повечето от които положителни.

Тийн сериалът „Аз съм Изи” с дебют във Vbox7.com през април

„Това, което ме провокира, бе въпрос, който получавах многократно от последователи. От време на време споделям някои домашни бюти трикчета и постоянно ме питаха: „Как да се справим със стриите?“ На снимката показвам стриите като недостатък. Докато си мислех как да отговоря на това, мислейки си колко драматично съм го приемала като тийнейджър и колко ужасно съм се чувствала, че ги имам, си дадох сметка, че мога да споделя, че съм спряла да се боря с това. Приела съм ги като нещо абсолютно нормално. Всички млади хора са суетни, но от друга страна всеки е длъжен в обкръжението си да носи отговорност за влиянието, което оказва. В моя случай се оказва, че обкръжението ми в Instagram е много голямо“, разказва Мари Константин.

„Често снимам „сторита“ в социалните мрежи, със и без грим. Никога не съм имала проблем. Все пак имам блог канал и там няма как да сложа филтър. И никога не съм се притеснявала. Но понеже няколко пъти казахме недостатък – лично аз, до преди няколко месеца не съм и подозирала, че това би притеснявало някого. Аз също съм качвала подобни снимки, разсъждавайки по темата, че трябва да бъдем откровени по отношение на несъвършенствата си. В повечето случаи в мрежата виждаме перфектно обработени снимки. Аз съм обработвам своите, но страшно много момичета ми писаха, че се радват, че сме говорили по тези теми и са се почувствали по-уверени в себе си“, споделя Симона.

Тийн любимци и пленяващ сюжет в новия уеб сериал „Аз съм Изи”

„Не мога да кажа, че прилагам нещата, които показваме в сериала, в живота. Героинята ми е доста по-малка от мен и аз отдавна съм минала по нейния път. Но в сериала се разглеждат много актуални теми“, пояснява Мари.

„Става ми неудобно, когато фенове на сериала ме разпознаят на улицата, искат да се снимаме. В същото време ме стопля, когато кажат, че има харесва как сме се справили с ролите“, обяснява Симона.

„Славата е нож с две остриета. В някои случаи е полезна, но това, което ми тежи изключително много е хейта. Това е големият минус на популярността“, категорична е Мари.

За сериала "Аз съм Изи"

Изи (Симона Милушева- влогър) е сред най-популярните и обичани момичета в училище. Известен и изключително успешен мачмейкър, Изи води щастлив и безоблачен живот, докато неволно си навлича гнева на отмъстителната Радина (Мари Константин) Изи е въвлечена във война, за която не е подготвена и ще трябва да се пребори за света си. Сериалът проследява борбата на Изи да възстанови уважението на приятелите и учителите си, изпитанията и трудностите, през които едно дискредитирано момиче трябва да премине.

В главната мъжка роля в сериала влиза Дилян Калчев – репортер на "Здравей, България".
Всички 12 епизода събрират 1 800 000 гледания на всички платформи, а само за два месеца „Аз съм Изи“ събира 18 000 фена в социалните мрежи. След финала на сериала, феновете могат да гледат и още четири допълнителни видеа, с които ще разберат повече за живота на своите любими актьори. В "Аз съм Изи" участват още: Дара Екимова, Васил Андонов-Васето, Иван Иванов – Вански, Боби от Murda Boyz.