Звездата и съпругата му Чери Сийборн са посрещнали бебето миналата седмица

Британският певец Ед Шийрън стана баща, съобщават медиите на Острова. Звездата и съпругата му Чери Сийборн са се сдобили с дъщеричка.

Ед Шийрън ще става баща

Двойката е дала на момиченцето името Лира Антарктика Сеийборн Шийрън. А новината за раждането й съобщи щастливият татко, споделяйки в Instagram снимка на шарено одеяло и чифт бебешки чорапки.

Ед Шийрън е най-богатият млад представител на шоубизнеса на Острова

 

 

Принц Хари и Ед Шийрън със забавно видео в Деня на хората с ментални увреждания

„Кратко съобщение от мен, тъй като имам новини от личния ми живот. Миналата седмица, с помощта на отличен екип, Чери роди нашата здрава и красива дъщеричка. Влюбени сме в нея! На седмото небе сме”, сподели певецът.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚜 boi & gal by @zakarywalters

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Майката и детето са в отлично здраве. А за бременността на Чери разкри пред The Sun в началото на август близък до семейството. Двойката решила да запази щастливата новина в тайна. Изолацията по време на кризата с коронавируса била идеалното оправдание Чери да не показва наедрялото си коремче. По същия начин Ед и Чери криеха, че са сключили брак.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.