Винаги когато се работи с деца, дезинфекцията е ежечасна, без въобще да има пандемия

Детските клубове искат да заработят отново. Те внасят  декларация, с която изразяват  подкрепата си към българската асоциация на заведенията. 

Илиян Атанасов и Ангелина Иванова, собственици на детски центрове, изразиха мнението си пред Десислава Жаблянова в "Социална мрежа" по NOVA NEWS.

Те казват, че досега са на загуба до 80%. Мнението им е, че при тях е абсолютно безопасно, достъпът е контролиран, няма струпвания, дезинфекцията е постоянна.

Какви са критериите за помощ на деца, неприети в общинска детска градина?

"Винаги когато се работи с деца, дезинфекцията е ежечасна, без въобще да има пандемия", заяви Илиян.

"Мерките въобще не спират нерагламентирани събирания, където нищо не спазва, докато ние спазваме всичко и сме затворени", добави още той.

"Децата в момента са изключително изнервени, те нямат личното си пространство, имат енергия, която няма къде да оползотворят", смята още актьорът.

Кабинетът обсъди разхлабването на мерките в някои сектори и бизнеси

И Илиян, и Ангелина вярват, че са част от икономиката на България, която е важна и трябва да работи, за да може да съществува.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.