Вижте какво трябва да правите, за да изглеждате безупречно

Някои дни просто не се получват, както сте искали! Приготвяте се за важно събитие или просто искате да свършите няколко задачки из града, но просто не можете съчетаете дрехите си правилно. Без значение как оформяте косата си или слагате грима си, нещата не изглеждат правилно - всичко, което обличате, изглежда ужасно. Започвате да се дразните и разочаровате. Това се случва на всички нас от време на време, но наистина може да повлияе на настроението ви в негативна посока и дори да ви накара да се откажете от плановете си за деня.

Не позволявайте на този временен неуспех да ви съсипе сутринта или следобеда. За щастие има няколко лесни трика, които могат да ви помогнат в такива ситуации, така че да се чувствате идеално всеки ден.

  1. Поддържайте маникюра си

Маникюрът ви може да промени цялата ви визия и да ви придаде един завършен вид. Дори и да не се чувствате в топ форма, ако имате поддържан маникюр със сигурност ще изглеждате като една поддържана жена. Но обикновения лак издържа максимум 3-4 дни преди да се разпадне. Най-добрия вариант ако искате да имате по-дълготраен маникюр е да ползвате гел лак. Правилно поставения гел лак може да издържи дори месец без да се разпадне, но разбира се ще израсне. Оптималния вариант за маникюр с гел лак е да бъде сменяван на всеки 3 седмици, като можете да го направите и в домашни условия с аксесоарите на Nailsbg. Гел лакът също изглежда доста по-изискан и красив от обикновения лак, тъй като той може да се оформя така, че да заеме желаната форма и дължина. Средно дългите нокти в момента са на мода, като формата, която е най-актуална е “бадем”. Заложете на семпли дизайни, които не се набиват на очи, но могат да привлекат внимание с елегантност и нежност.

  1. Сдобийте се с дамски комплекти

Ако изпитвате трудност със съчетаването на дрехи всяка сутрин и ви е писнало да се чудите кои панталони ще вървят с блузата ви, значи е време да се обърнете към дамските комплекти. Те представляват горна и долна част, които много често са блуза и панталон, но съществуват комплекти с поли и потници. Дамските комплекти са перфектното решение за забързаното ви ежедневие, защото ви позволяват да се фокусирате върху по-важните неща от живота ви, без да губите време мислейки дали блузата ви си отива с панталона ви. Добрата новина е, че дамските комплекти са на мода и има огромно разнообразие от спортни и официални комплекти, които може да изберете онлайн на VSFashion. Независимо дали се подготвяте за официална среща или просто искате да излезете на разходка, има дамски комплекти за вас, които ще ви свършат работа във всяка ситуация.

Дамските комплекти дори могат да се съчетават помежду си, създавайки съвсем нови комплекти. По този начин няма да ви омръзнат и ще изглеждате сякаш носите нови дрехи всеки път.

  1. Ползвайте аксесоари

Когато не се чувствате добре в тоалета си или мислите че липсва нещо на цялостната ви визия, винаги можете да добавите аксесоари. Сложете любимата си огърлица, обеци или гривни, или съчетайте тоалета си с любимия шал. Много често това, което е липсвало на вашия тоалет са били големи висящи обеци, които да привлекат внимание към лицето ви.

Ако притежавате бижу със сантиментална стойност то може да ви помогне като ви припомни за приятни спомени. А бихте могли и да заложите на нещо искрящо и грабващо вниманието, така че реакцията на хората да ви приповдигне настроението. Все още на мода са неоновите цветове и в съчетание с по-семпъл тоалет могат да балансират визията ви и да я направят доста интересна.

Към аксесоарите спадат и коланите, каквито всяка дама трябва да има в изобилие в гардероба си. Те не са само за дънките и панталоните ви. Ако имате палто или блуза, които са широки и разпуснати, можете да подчертаете талията си с помощта на колан.

Аксесоарите могат да помогнат да преобразите деня и настроението си ако ги съчетаете правилно с дрехите си.

  1. Слагайте натурален грим

Всички сме имали дни, в които слагаме грим, но той изглежда зле и просто не се получава така както сме си го представяли. В такива случаи най-добрия вариант е да сложите възможно най-малко грим, който да изглежда сякаш не носите такъв. Избягвайте твърде много фон дьо тен и не слагайте ярки цветове. Вместо това хидратирайте кожата си добре и я масажирайте така, че да се освежи. Заложете на BB или CC крем и то само на местата, на които мислите че се нуждаете от него. Използвайте цветове близки до вашата кожа и до натуралните цветове, като бежово, кафяво. Можете да сложите очна линия, но тя трябва да бъде с по-мек цвят вместо черно, за да изглежда по-натурално. За да си придадете малко цвят все пак, може да използвате руж. Преди да го нанесете, изтръскайте по-голямото количество от четката, за да може цвета да е по-мек.

Още съвети за красота можете да прочетете тук!