Тя заяви той след първите прогнозни резултати

„Доволна съм от резултата и от това, че българите не се уплашиха от опитите на властта да ги притесни с COVID-19, от саботажа с машинното гласуване, от саботажа на вота на българите зад граница, от натиска. Хората гласуваха въпреки коронавируса и дъжда, за което казвам: „Браво българи!”. Това заяви лидерът на „Изправи се! Мутри вън!” Мая Манолова.

Мая Манолова поздрави българите за високата избирателна активност

„Извън парламентарната опозиция сме първа политическа сила, точно както обявихме. Поздравления и за Слави Трифонов, и за „Демократична България” за силния резултат. Сигурна съм, че при паралелното броене ще се окаже, че резултатът на „Изправи се! Мутри вън!” е много по-висок от това, което ни дават социолозите”, каза още тя.

„Гражданите ще бъдат добре представени в следващия парламент и ще е невъзможно да се прави „Борисов 4”, макар и с контролиран вот. Казали сме ясно, че няма да правим никакви договорки с ГЕРБ, ДПС и техните патерици. Нашите естествени партньори са партията на Слави Трифонов и „Демократична България”, категорична бе Манолова.

ВСИЧКО ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ВОТ ЧЕТЕТЕ ТУК