Има ли лесно решение?

Има ли човек, който не знае що е то крампи? Започнали едва доловимо, безмилостните схващания така могат да се усилят, че да не ни оставят да мигнем по цели нощи. Добрата новина е, че „бърза помощ“ срещу крампите има и тя се крие в изключително проста, но гениална комбинация, в която основната „съставка“ сме самите ние. 

Лесното решение 

Формулата е проста – необходими са мощен активатор плюс естествените оздравителни сили на собственото ни тяло. Силите ги имаме. Кой обаче е активаторът? Отговорът е лесен – този, който дава всичко най-полезно и необходимо на мускулните и нервни клетки във възможно най-оптималната за усвояване форма.

Тялото го „предпочита“ 

Комплексът против спазми, който тялото „предпочита“, у нас е известен с името MagCombo. Специалната му маслена формула му осигурява преднина в 2 важни направления. Първо, достигайки с „пълна сила“ тънките черва, където тялото „изсмуква“ максимално много полезни вещества, той отчита безпрецедентната 90-процентова усвояемост* -  условие номер едно за бързо активиране на саморегулиращите се процеси в организма. Второто му предимство се крие в комбинацията на експертно решените му съставки, всички те клинично доказани като най-верни помощници в овладяването на крампите.

Решава много повече проблеми

Освен първа помощ за облекчаване на крампите, MagCombo подкрепя и мозъка ни. Чрез него много по-лесно понасяме стреса на деня, а вечер сме отново способни да се отпуснем и да се наспим качествено. MagCombo съдейства за премахване на умората, за овладяване на нервните изблици и емоционалната нестабилност. Наред с всичко това MagCombo повлиява ефективния контрол на нормалното кръвно налягане и работата на сърцето.

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

* N. Madit, D. Cade and H. Benameur, Comparative bioavailability of CoQ 10 formulations: Licaps™ formulation versus current commercial formulations. Development Center, Research and Development. Capsugel, 10 rue Timken Colmar F68027 (2006)

Източник: magcombo.com