Политическо надиграване: Има ли победители или всички сме губещи?

"Първият мандат ще зависи от "Има такъв народ", трябва да се забрави егото и да помислят много добре за ситуацията, засега не е ясно дали ще мислим заедно. До този момент не се вижда това да стане", това каза Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!" в ефира на "Неделята на NOVA".

Той припомни, че отдавна е казал, че ще са нужни разговори с всички, дори и БСП и ДПС.

Според Хаджигенов "Изправи се! Мутри вън!" е пример за демокрация, защото всеки може да каже всичко и то се обсъжда, дори отвън да изглежда като караница.

"Бихме подкрепили управление на "Има такъв народ", ако имат приоритети - Гешев и съдебна реформа, но не и ако то се ръководи от някой като Николай Василев или от сценаристи", категоричен бе той и допълни, че всеки трябва да върши това, в което е добър, както той не отива да пише сценарии за предаване. 

Юристът изрази подкрепа за министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов и за действията им, които е трябвало да се случат преди години.

За него, обаче, продължаване управление на служебното правителство ще бъде признак на отчаяние и признание, че не можем да се справим с управлението на държавата.

Целия разговор гледайте във видеото.