Херцогинята присъства на коледна служба под неин патронаж

Коледният дух завладя и херцогинята Кейт Мидълтън. Тя и съпругът й принц Уилям присъстваха на коледната служба в Уестминстърското абатство, наречена „Заедно за Коледа”, която е под патронажа на херцогинята.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

Мидълтън за пореден път доказа, че има безупречен стил. Тя се появи в зашеметяващо палто в типичния за коледа червен цвят и с огромна панделка под деколтето.  Тоалетът беше съчетан с обувки и чанта в същия цвят, както и с обеци, подарък от кралица Елизабет.

Сияещата Кейт Мидълтън отново "рециклира" тоалет от гардероба си (ГАЛЕРИЯ)

Тази вечер в катедралата се събраха и други членове на кралското семейство, доброволци, включили се в борбата с пандемията от COVID-19, както и „герои”, успели да се преборят с болестта. Една от тях беше и 5-годишната Мила Снедън. Момиченцето, което се бори с тежката диагноза левкемия, успя да открадне сърцето на Кейт Мидълтън. Момиченцето участва във фотографския проект на херцогинята “Hold Still”.

Тайните на кралските особи за по-здравословен начин на живот (ГАЛЕРИЯ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.