Тези инциденти не се случват за пръв път

Жители на столичния квартал "Толстой" твърдят, че са подложени на системен тормоз от страна на техен съсед. По думите им, мъжът  дупчел гумите на колите им, драскал ги и режел кабелите на интернета. Нападнал дори домоуправителката на входа. След последния инцидент е прекарал 17 часа в полицията. Той от своя страна отрича да е автор на набезите и твърди, че всъщност той е жертвата.

„Господин Петър Павлов от дълги години тормози входа. На мен лично ми е драскал колата, пукал е гуми”, разказва един от потърпевшите съседи.

МЕЖДУСЪСЕДСКИ ЕКШЪН: Стрелба и бой между трима мъже в асансьор

„Откакто станах домоуправител на входа нещата ескалираха. Защото, когато трябва да се взема някакво решение на етажната собственост господинът абсолютно всеки път реагира по неадекватен начин. Заяжда се с всички, а аз на следващия ден осъмвам с надрана кола”, споделя домоуправителката на входа.

Самият Петър Павлов, който е на 79 години, категорично отрича обвиненията. „Това са абсолютни лъжи. Това са банда злосторници. Това са пет семейства от входа, които винаги се явяват и се оплакват”, заяви е той.

Подробностите гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.