Най-новият играч на хазартния пазар вече е факт

Всеки доставчик на хазартни услуги се старае в най-голяма степен да осигури максимално лесен и бърз достъп на всички клиенти, желаещи да опитат късмета си в различните секции. През последните години конкуренцията в този икономически сектор стана далеч по-голяма, а малко преди старта на 2022-а година нещата изглежда, че ще станат още по-разгорещени. Най-новият играч на хазартния пазар вече е факт и той се казва Betano. Това стана факт, след като чуждестранната компания получи своя лиценз за извършване на дейност от НАП.

Това значи, че българските играчи вече може да се регистрират и в сайта на провайдера, а подробна информация за необходимите стъпки може да бъде намерена на следния линк - https://efirbet.com/registraciq-na-smetka-v-betano/. В следващите редове ще ви представим и набързо всички важни крачки към създаването на акаунт.

1. Регистрацията

За да започнете своето хазартно преживяване, е нужно, на първо време, да се регистрирате в сайта на избрания от вас доставчик – в този случай Betano. И тук тази стъпка не е никак сложна, дори и да отнеме една идея повече време. От една страна, имате възможност да изберете регистрация през някой от акаунтите ви в социалните мрежи – Фейсбук, Линкдин, Гугъл и др. Това е по-непълният вариант, който по-скоро може да се използва в крайни случаи.

Предпочитаният метод е чрез пълна регистрация, в която сами давате един пакет от данни за себе си, започвайки от валиден имейл адрес, на който ще получите след това и данни за завършване на процеса на регистрация. Освен това ще ви излезе цяло поле от стандартизирани данни, които да въведете, от типа на адрес, телефонен номер, банкови данни, държава на местопребиваване и др. Затруднения тук по-скоро не би трябвало да имате, защото процесът не се отличава с нещо особено. Ще видите и поле за промоционален код, който може да въведете при наличието на такъв.

2. Потвърждаване

След като попълните всички полета в бланката обичайно завършвате тази стъпка и преминавате към потвърждението на данните ви. Това може да се случи както чрез получаването на СМС с определен верифициращ код, който да въведете, или чрез получаване на имейл, върху който да натиснете. След извършването и на тази стъпка вече ще бъдете отведени към платформата на Betano, където започва и истинската забава. Все пак, остана една последна крачка към целта, която обаче е основополагаща.

3. Процес по верификация

Това е стандартна практика, прилагана от всички уважаващи себе си доставчици на подобни услуги в световен мащаб. Идеята е, че Betano ще изисква от вас да снимате с камерата си документ за самоличност, чрез който да бъде установено, че държателят на акаунта не е преследван от властите и е действително съществуваща личност. В някои случи може и да бъде отказан достъп на играчи, които веднъж вече са видели как акаунтите им биват блокирани.

Имате няколко варианта за документ, който може да представите, като Betano държи да изберете между лична карта и паспорт. В други компании се изисква и втори верифициращ документ, като например шофьорска книжка или банково извлечение, но австрийците са улеснили този процес допълнително за всички бъдещи български клиенти.