Вижте списъка

За всеки успешен бизнес е важно в началото да привлече максимално много клиенти, благодарение на изкушаващите си промоционални оферти. Потребителите просто обичат подобни малки зарибявки, които да им спечелят доверието веднага. Светът на хазарта не се различава в това отношение, като играчите очакват да намерят специални и добре премислени предложения още преди да са взели решение в кой сайт да се регистрират. Закономерността е, че клиентите на тези брандове очакват да получат възможност за припечелване, без да инвестират особено много от себе си. Чрез BETANO промо код австрийският бетинг гигант е разбрал точно как да привлече интереса върху себе си. В следващите редове ще разгледаме различните промоционални оферти, с които Betano печели най-много симпатизанти.

1. Бонус след регистрация

Betano отлично осъзнава приказката, че първото впечатление у човек е най-важно, а с това предложение компанията веднага удря в 10-та. Сумата е символична, наистина – само 5 лева. Въпреки всичко обаче тя предоставя точно това, което един хазартен тип иска при встъпването си в платформата на дадено дружество – възможност за печалба без инвестиция. Всичко това, без да сте вложили и 1 стотинка лични средства.

2. Бонус при препоръка на приятел

Още един класически подход, който е често срещан в рамките на аутсорсинг компаниите у нас, но и не само. Най-лесният и евтин маркетинг е доволният клиент да препоръча даден услуга или марка на свой другар, който също да се закачи към тази възможност. Betano предоставя код за референция, който може да бъде използван от вашия приятел, а след като той направи своята регистрация се прибавят средствата към вашата сметка. А най-примамливото от всичко е, че този номер може да бъде повторен цели 10 пъти. Във всеки един случай в акаунта ви ще постъпят точно 15 лева.

3. Бонус при граденето на колонка

Още една оферта, която в последните месеци започва да набира популярност на българския и световен пазар. Австрийският бранд ще ви стимулира да комбинирате още и още срещи, за да можете не само да имате максимално висока потенциално печалба, но и за да получите специален бонус. Условието е да заложите на поне 4 срещи с коефициент от 1.50 или по-висок, като в такъв случай получавате и 10% увеличение на възможната печалба. Максималният бонус е на стойност 50%, като с всеки следващ двубой, който покрива това условие, процентът се увеличава с 5. Разбира се, подобни коефициенти увеличават и риска от грешка, така че тук трябва да сме разумни.

4. Ранно изплащане

Стигаме и до едно предложение, което веднага ще плени съзнанието на хазартните играчи. Става въпрос за опцията да получите изплащане на съответния ви залог, ако отборът, който сте посочили да победи, поведе с 2 гола, или пък с 20 точки, в зависимост от конкретния спорт, за който говорим. Когато става дума за футбол, важното условие е да сме заложили на прав знак – победа за домакин, за гост или равенство. Всяка друга прогноза не важи. Същото се отнася и за баскетбола, в който отново трябва да заложите за успех само на един от двата противници.