2022 г. е ключова за нея - навършва 50 години

"За много хора е мода да загубят вярата и да го демонстрират. Други пък я търсят извън сърцето и дома си". Това сподели за Твоят ден" актрисата Гергана Стоянова.

2022 г. е ключова за нея - навършва 50 години. "Реших, че през нея ще успокоя всичките си страсти и търсения. Изкарах Делта варианта, два пъти изкарах ковид. Загубих си гласа и почти не съм говорила. Четях, подреждах си мислите и дома, гледах филми. Казах си,ч е това е моето време. Искам да пътувам, пиша пиеса, играя в две представления. Предстои ми много сладка година", сподели актрисата.

"ЧАСТИЦА ЛЮБОВ": Гергана Стоянова с моноспектакъл (ВИДЕО)

По думите й всички дати от моноспектакъла "Частица любов" й са паднали заради пандемията. "Исках да се откажа от него, но не можах, защото обичам тази роля. Това е Чехова комедия. Утре в ''Нов театър НДК" ще го играем", обясни тя. В "Гласове под наем" играе с други дублиращи актьори като Симеон Владов и Виктор Танев.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.