Първо трябва да изтеглим мобилното приложение на Betano

Новата година настъпи, а за хазартните играчи у нас изглежда, че възможностите ще се увеличат поне с още една. На хоризонта вече изплува поредния бетинг бранд, който се сдоби с пълен лиценз за извършване на тази дейност на територията на родината ни от Държавната комисия по приходите. С това развитие на нещата вече е ясно, че родните запалянковци ще могат да пускат своите прогнози на още едно място. Разбира се, има една необходима стъпка за извършване, преди да започнете своето онлайн приключение - регистрация Betano. В следващите редове ще опишем как протича този основополагащ, но иначе много семпъл процес, както и какви дивиденти може да извлечете като следствие от това.

На първо място, трябва да изтеглим мобилното приложение на Betano, за да пристъпим към регистрационната форма. Тук имаме и вариант за регистрация чрез профил в някоя от социалните мрежи, с която боравим - Фейсбук, Линкдин, Гугъл и др. В другия случай, в който използваме имейл адрес, трябва да попълним и допълнителна имформация, свързана с местоживеенето ни, телефонен номер, банкови данни, както и др. данни. Звучи сложно, но в действително е като всяка друга форма, която де изисква при направата на акаунт в дадена платформа.

След създаването на нашия профил остава единствено да верифицирате самоличността ви. В противен случай няма да може да правите тегления на финансови средства от акаунта си, независимо от размера. Ще може да депозирате и да играете обаче. За да сдобиете пълни права за онлайн изживяването си в Betano, трябва да прикачите набор от лични документи, идентифициращи вашата самоличност, а в замяна до няколко дни ще получите съобщение за официализиране на процеса. Оттам насетне ще може да се насладите на всички налични оферти.

Още с първото си влизане в акаунта на Betano получавате бонус от 5 лева за спорт, както и 100% до 100 лева за първоначален депозит. По този начин веднага получавате възможност да спечелите повече средства, без да трябва да влагате от себе си. Или поне не твърде много. Наред с това има и някои специфични за австрийската компания оферти, които отново грабват вниманието на хазартните играчи. Пример за това е предложението да получите 15 лева бонус, ако зарибите ваш приятел по платформата на Betano и той си направи акаунт през рефърнал кода, който получи от вас. Този трик може да бъде повторен общо 10 пъти, което значи, че сумата потенциално достига до 150 лева.

Стигаме и до другите функционалности, които вече са пряко свързани със стратегията ви за игра и възможността за по-добри печалби. На първо време, Betano може да се похвали с кешаут опцията, която в дадени моменти да ни спаси, ако видим, че залогът ни може и да се провали. Не бива да подценяваме и възможността за игра на живо – големите печалби не са изключени и там.

Стигаме и до последната ценна функция, която отново е под формата на бонус. Тя се активира, когато решим да правим права колонка. Betano предвижда, че събирането на 4 или повече събития, с коефициент по-голям от 1.50, ще ви гарантира бонус на стойност от 10 до 50% върху потенциалната ви печалба. Разбира се, рискът се покачва, но пък и възможната печалба се увеличава.