Установено е, че двамата са имали близки отношения

Окръжната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем 46-годишен мъж за убийството на 58-годишна жена в Сопот, съобщиха от обвинението, цитирани от DarikNews.bg

По делото е установено, че двамата са имали близки отношения и живеели на семейни начала в града. Вечерта на 6 август те отишли на гости на приятел. Там употребили алкохол и между тях възникнал скандал. На 7 август към 2:00 ч. тръгнали да се прибират към дома си като по пътя продължили да се карат.

Откриха труп на жена в Сопот

В района на стадиона мъжът нанесъл множество удари на жената по главата и тялото и тя изпаднала в безпомощно състояние. Мъжът я изоставил и се прибрал в жилището си. Към 7:10 ч. един от охранителите на стадиона я открил и подал сигнал в полицията. Пристигналите на място екипи установили, че жената е починала.

По делото са извършени множество действия по разследването - оглед на местопроизшествието, разпити на свидетели, приобщаване на веществени доказателства, назначаване на експертизи и други. Разследването е в активна фаза. Мъжът е задържан за срок до 72 часа.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: DarikNews.bg