Ще свалим цените и спираме инфлацията с 4 конкретни политически решения, каза лидерът на партията

Голяма част от българските политици са продажни и зависими. Лашкат България между либерален социализъм и между старите кремълските комунисти. Тази зависимост е добре платена и е основата на огромната корупцията. Досега блокирахме добива на собствени енергийни източници заради зависимостта си от Кремъл, сега ще затваряме въглищните си електроцентрали заради европейските зелени либерали. 

Това слугинско обслужване на чужди интереси е трагедията в политиката ни. Тази зависимост се обслужва от клановата червена буржоазия и старата десарска машина. Това е основният коруптор в страната ни, който продава българския интерес за рубли, долари или евро. Решението е агресивна лустрация. Ние и Русия сме единствените, които не направихме лустрация и в двете държави икономиките са блокирани от корупция, а парите се държат от шепа олигарси.

България може да тръгне напред, само ако излезе от орбитите на зависимости и провежда политика, съобразена с интереса на гражданите й.

Зеленият комунизъм или политиката на нулеви въглеродни емисии е истинската причина за повишаване на цените на енергийните ресурси. От тях скочи и инфлацията и цените на всички стоки до хляба включително. Трябва да спрем тази утопия. За да е успешна борбата с инфлацията и с енегрийната криза, трябва да преустановим това безумие. Всичко друго е само имитация на дейност и хвърляне на парите ни на вятъра, докато продължаваме да живеем в бедност и непрестанно поскъпване на живота.

Затова, сваляме цените и спираме инфлацията с 4 конкретни политически решения, които българските политици избягват заради зависимостите си.  

1. Скъсване с руската зависимост, която ни обрича на непрестанен рекет от Кремъл.

2. Премахване на задължението поето от ГЕРБ и либералната коалиция на Петков и Нинова пред ЕС, до две години България да ликвидира 40% от въглищните си електроцентрали. 

3. Старт на проучвания и добив на собствени енергийни източници, спрени от години, за да обслужат интереса на Кремъл. 

4. Отпадане на безумния ляв данък върху въглеродните квоти, който оскъпява продукцията на въглищните ТЕЦ-ове над 200%. От 40 евро себестойност на един мегават, върху него се налага 100 евро данък квоти. Това оскъпява индустрията и всички стоки за бита ни. 

Това е истината. Всичко останало е лъжа, корупция и обслужване на чужди интереси за сметка на българина.

Решенията могат да бъдат приложени само от дясно консервативно обединение. Това е целта на КОД - обединение на десницата и решително управление в полза на българския гражданин и българската икономика в съюз със свободния свят срещу всякакви зависимости.

Това съдържание е част от платената изборна рубрика на сайта.