Звездата отмени концерти от турнето си

Ринго Стар отмени концерти в Северна Америка, след като е дал положителен тест за COVID-19, предаде ДПА. В неделя шоуто му в Минесота бе анулирано в последния момент заради заболяване.

"Ринго е болен и се надяваше да може да излезе на сцената, оттук и късното съобщение, но това се отрази гласа му. Ринго няма COVID-19", написаха тогава в Twitter организаторите от "Мистик лейк казино", цитирани от ЮПИ. "Той и групата му изпращат мир и любов на всички фенове, които планираха да дойдат и да видят шоуто. Нова дата ще бъде обявена в бъдеще. Всички първоначално закупени билети ще важат за новата дата", се казва още в съобщението. 

След погребението на Елизабет II: Датската кралица дала положителен тест за COVID-19

Днес обаче бе обявено, че 82-годишният бивш барабанист на "Бийтълс" е инфектиран с  коронавируса и се отменят още пет негови концерта в Северна Америка. 

"Ринго се надява да продължи възможно най-скоро, възстановява се у дома. Както винаги, той и "Ол старс" изпращат мир и любов на своите фенове, и се надяват скоро да ги видят отново“. 

Изпълнителят наскоро спечели награда "Еми" за работата си по документалния филм Get Back, отбелязва ЮПИ.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БТА