Случаят е от Ямбол, пострадалият е опериран по спешност

31-годишен мъж от Сливен е настанен в реанимацията на ямболската болница с опасност за живота. От прокуратурата уточняват, че е пострадал след скандал със свой колега в промишлено предприятие в Ямбол. 

Инцидентът е станал по време на нощна смяна. 26-годишен работник ранил колегата си изключително тежко, използвайки пистолет от компресор със сгъстен въздух. Пострадалият е опериран по спешност от перитонит. Състоянието му остава тежко, посочи ръководителят на Районната прокуратура Мина Грънчарова.

6-годишно дете се простреля с пистолет, оставен в кола пред дома му

„Причинени са множество телесни увреждания, дебелото черво е спукано и има въздух в белия дроб и сърцето“, каза Грънчарова.

Към момента няма повдигнато обвинение, тъй като медицински експертизи ще уточнят каква е степента на нанесената телесна повреда. Продължават и разпитите на свидетели, изземват се записите от камерите за наблюдение в предприятието, казаха още от прокуратурата.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БНР