"ДПС крепи това правителство 9 месеца", заяви той

„Лично аз отказах на Христо Иванов делкането, което той ми предложи в моя кабинет”. Това заяви в кулоарите на НС председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

„Как ще се избере Висшият прокурорски съвет, за да бъде избран ортакът му Андрей Янкулов, от неговия АКФ, за главен прокурор, а за заместник главен прокурор – Сава Петров. Христо Иванов и олигарските зад него искат да вземат Прокуратурата. Битката е за КПКОНПИ и Прокуратурата. Имаше добри разговори за Конституцията, как всичко ще е прозрачно. Логично е, когато има определени парламентарни групи – управляващи, опозиция, подкрепящи, регулаторите да бъдат на цялата държава, а не делнати 50/50”, допълни Пеевски.

Борисов: Меморандумът на ПП–ДБ е като попската работа - "не гледайте какво правя, а слушайте какво говоря"

 Той попита кое е лошото на ДПС. „Че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията? Всичките ми идваха час през час, докато направим промените. Ние ги направихме за България, а сега ще ми казва, че отново ще извади темата „ДПС”.ДПС е най-националноотговорната партия и крепи това правителство девет месеца”, заяви Пеевски.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase