На събитието присъства актьорът превъплътил се в легендарния футболист Георги Аспарухов - Гунди

Филмът  „Гунди – Легенда за любовта“, на който NOVA е медиен партньор, достигна и до най-малките спортисти на Левски. На специална прожекция присъстваха деца от футболната академия и плувния клуб на сините.

Децата дадоха оценката си за филма чрез бурни аплодисменти, а веднага малко след финалните надписи тях последва  и голямата изненада. Появата на актьора Павел Иванов, превъплъщава в ролята на Георги Аспарухов, който отправи посланието си към тях.

„Отдадеността, дисциплината, постоянството и чувството за себестойност във вашите спортове са това, което може и трябва да ви води напред“, се обърна към младите надежди Павел Иванов.

А успехът се измерва и с цифри, които седмица след премиерата на филма звучат така.

„Филмът достигна до над 160 000 души до момента. Това са постижения на зрителите. Радвам се, че мога да бъда част от това събитие и аз самия“, сподели актьорът.

Младите спортисти бяха придружени предвождани от Директорът на детско-юношеската школа на „ПФК Левски“ Елин Топузаков, както и от световния и европейски шампион по плуване Петър Стойчев, които също дадоха оценката си за филма.

„Филмът е много силен, докосващ и е една истинска житейска история“, сподели емоциите си Петър Стойчев.

„Дори и в една по-малка възраст, филмът ги е докоснал. Те могат да го превъплътят в съзнанието си това, което видяха днес, за да може и един ден и те да достигнат до такова величие, каквото е достигнал и Гунди“, е коментарът на Елин Топузаков.

NOVA е медиен партньор на събитието.

 

Редактор: Райна Аврамова