Отношенията на Пламен и Йоана пред разпад?

Тази вечер, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ в Къщата на VIP Brother 2013  Съквартирантите отново ще трябва  да номинират някой от останалите участници, но днес  това ще се случи „очи в очи”. Съквартирантите ще се изправят един срещу друг, обявявайки на глас своя избор за Номинации пред  останалите Випове  директно в ефир. Как ще приемат звездите избора на останалите и дали това ще е повод за разрив на отношенията в Къщата, ще разберем в лайв предаването тази вечер.   

Седмичната Номинационна игра, подготвена от BIG Brother,  е наречена „Аз обичам България” по едноименното предаване на Нова ТВ.  Водеща на играта ще бъде Ивелина Павлова. Съквартирантите отново ще бъдат разделени на два отбора син и червен, а в ролята на капитани ще бъдат Мира Радева и Павел Чернев.  В отбора на Мира ще влизат Ирина, Станка, Мишо, Пламен и Лияна, а в отбора на Павел –Тервел, Стойко, Ваня, Йоана и Мариан. На всеки един от Съквартирантите ще бъде задаван въпрос, свързан с неговите познания за България. Той ще трябва да държи кутия в ръка, в която ще бъде поставена бомба. Кутията ще гръмва при неизпълнени условия от страна на Съквартирантите.

Пламен и Йоана отново ще разискват сложните си отношения в среднощен разговор. Предстои да разберем дали Пламен ще намери път към певицата или двамата ще сложат истински край на приятелството.

Случващото се в къщата Ники Кънчев ще обсъди с водещата на предаването „На Кафе” – Гала,  чаровната Вихра Петрова,  Диджей Дамян и бившите участници в BIG Brother– тризначките  Вяра, Надежда и Любов.

Кои ще бъдат следващите Номинирани, в чия полза ще приключи Номинационната игра и как истината, казана в очите, ще провокира Съквартирантите, ще стане ясно довечера на живо от 20.00 ч. по Нова Тв.

Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на и сайта на шоуто:  www.vipbrother.bg