Очаквайте истински спектакли, чуждестранни професионални танцьори и оспорвани битки

Най-бляскавото и завладяващо шоу Dancing Stars излиза на дансинга със своя втори сезон в ефира на Нова ТВ, за да накара звездите да танцуват, а зрителите – да направи свидетели на един впечатляващ спектакъл. 

Известни имена от различни области, с различни истории и различна мотивация отново ще застанат под светлините на прожекторите, за да докажат, че танцът си остава най-голямата магия. Успешният първи сезон на формата обаче доказа, че Dancing Stars е много повече от дансинг – освен арена на бляскави изпълнения, шоуто се превърна и в сцена на поредица вълнуващи сюжети – една любовна история прерасна в брачен съюз - Яна и Петко; шампионската любов между победителя Ангел и половинката му Дорина продължава и до днес; една световна звезда – Стелла Ангелова, се завърна в родината си, за да докаже, че истинските бойци са готови на всичко в името на победата; други като Елен Колева потърсиха себе си и своя нов имидж именно в света на танците, а трети, като наскоро навършилата 70 години Латинка Петрова, се превърнаха в пример за неостаряващия човешки дух. 

Ритъмът на музиката и красотата на танцовото изкуство заредиха с успех и позитивни емоции цялата година за семейството на Dancing Stars. То се увеличи с още един член – първородната дъщеричка на неповторимата Галена Великова, а  Dancing Stars екипът очаква и още едно бебе в края на второто издание на формата. Шампионката в шоуто Яна Акимова, която срещна съпруга си на дансинга на най-популярния танцов формат, очаква първата си рожба. Именно заради това тази година тя няма да участва в състезателните двойки и е поканена за главен консултант на проекта. 

Огромни дози финес, стил и танцувална класа обещава и вторият сезон на Dancing Stars в ефира на Нова ТВ. Шоуто няма да изневери на стила си и отново ще събере на една сцена едни от най-интересните и провокативни личности. Интересното е, че тази година продуцентският екип от Old School Productions планира още по-оспорвано състезание, като селектира едни от най-утвърдените международни имена в танцовото изкуство, които да направи част от запомнящия се телевизионен проект. Ще видим ли звезда от световен ранг? Ще роди ли сцената нови любовни двойки? Кой ще приеме поканата за танц и кой ще я отклони? 

Продуцентите Old School Productions вече работят по селекцията от танцуващи звезди, като разговорите с тях ще продължат до края на месеца. Кои ще бъдат те, ще разберем напролет, когато Dancing Stars ще открие дансинга и ще запази първия танц за звездните участници и зрителите на Нова ТВ.