„Стани богат” - в петък от 21.00 ч. след „Съдби на кръстопът” по Нова

Как се прави пантомима на водопад - това ще покаже актьорът Иван Бърнев в епизода на „Стани богат” в петък от 21.00 ч. по Нова. Сезонът на професионалистите го събира в тандем с друг утвърден актьор и режисьор – Ивайло Христов. 

Двамата ще седнат на стола на богатството в името на благотворителна кауза и ще разкажат за най-интересните си моменти на сцената и извън нея. Например - при танцово изпълнение на пилон Бърнев пада толкова лошо, че чупи ръката си и до края на представлението танцува със счупена ръка. Aктьорът ще си припомни и техниките на пантомимата, като пред водещия Ники Кънчев той ще покаже как се играе… водопад. 

След актьорския тандем музикална двойка ще продължи професионалната игра. Любо Киров и Мария Илиева ще покажат как всичко в „Стани богат” може да върви по ноти. Нотите обаче ще са леко фалшиви - изпълнителите на хита All Right ще покажат как се пее фалшиво песента „Родина”, по-известна като „Високи, сини планини”. 

Актьорите или музикантите ще се представят по-добре в „Стани богат” и как четирима артисти ще дадат всичко от себе си в името на благородна кауза – най-новата благотворителна инициатива на Нова Game Changers? Отговорите в предаването „Стани богат”, което вече е с нов ден и час на излъчване – всеки петък от 21.00 ч. по Нова.